naar Homepage
Praktijk voor acupunctuur M.C.J. janssens Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
 

Corona - update praktijk

 
 
 
CORONA-UPDATES:
(berichtgevingen NA de belangrijkste persconferenties m.b.t. de branche, praktijk en clienten).
 
 
 
 
Update: 26 februari 2021
 
 
 
Beste patiënten,

Na 10 weken wachten eindelijk het bericht dat we de praktijk mogen openen met ingang van 3 maart a.s. Daar ben ik superblij mee.

Hoe ga ik tewerk om u allen op een zo efficiënt mogelijke manier van dienst te zijn :

Reeds ingeplande afspraken in maart en april blijven staan.indien dit gewijzigd zou moeten worden dan neem ikzelf contact met u op.
Nieuwe patiënten kunnen zich probleemloos aanmelden telefonisch (bij voorkeur tussen 18.00 uur en 20.00 uur) en/of via mijn website,of per mail. U wordt dan binnen 1 werkdag gecontacteerd.
Gezien mijn jarenlange ervaring kan ik goed inschatten hoe urgent uw klacht is en zal ik mijn uiterste best doen om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Excuseer voor dit ongemak en alvast dank voor uw begrip.

Vóór uw betreffende afspraak ontvangt u per mail een infektiepreventiebeleid van mijn praktijk alsook een Covid-triagelijst.
Leest u deze aandachtig alstublieft!

Heeft u overige vragen; schroom niet contact met me op te nemen. Ik ben er voor u.
 
Tel: 06-54384633
E-mail: info@acupunctuurmcj.nl
Whatsapp: 06-54384633
 
BLIJF POSITIEF EN IN UW KRACHT!!
 
 
Uw therapeute,
Marie-Claire Janssens


 

 
Update: 9 februari 2021
 

Beste patiënten,

Helaas heb ik weer te horen gekregen dat de lockdown verlengd wordt tot 2 maart 2021. Dat houdt in dat u nog steeds niet terecht kunt voor behandelingen. Overleg door verschillende beroepsorganisaties (w.o .osteopatie, chiropractie, acupunctuur,…) met de overheidsinstanties hebben tot heden niets opgeleverd. Tot mijn spijt !!!!

Ingeplande afspraken in februari blijven staan.. Ik neem persoonlijk contact met u op indien deze verplaatst zou moeten worden.

Indien u zich als nieuwe patiënt wenst aan te melden; geen probleem dat is mogelijk via contactformulier van mijn website of dagelijks telefonisch tussen 09.00 uur en 21.00 uur.

Vóór uw betreffende afspraak ontvangt u per mail een infektiepreventiebeleid van mijn praktijk alsook een Controle Triage-lijst. Leest u deze aandachtig alstublieft ! Na aanmelding van uw afspraak wordt u binnen 1 werkdag gebeld voor het vastleggen van de afspraak.

Mochten er eerder dan 02-03-2021 veranderingen optreden (bvb.het eerder opstarten van de praktijk) dan wordt u hiervan tijdig verwittigd.

Heeft u vragen mbt. uw casus,afhalen van producten of wenst u advies neem dan gerust contact met mij op. Ik ben er voor u.

Tel: 06-54384633
E-mail: info@acupunctuurmcj.nl
Whatsapp: 06-54384633

 

Blijf positief en blijf in uw kracht !!!!
 
Uw therapeute,
Marie-Claire Janssens
 

 
Update: 21 december 2020
 

Beste patiënten,

Helaas heeft de overheid besloten dat acupuncturisten hun deuren wederom moeten sluiten tot en met 19-01-2021 ivm. Corona-maatregelen.
Ik betreur het ten stelligste dat de overheid onze beroepsgroep niet erkent als zinvol en essentiëel en ons bij de medische contactberoepen schaart.
Overleg door de verschillende beroepsorganisaties met overheidsinstanties is van kracht en in het gunstigste geval kan de praktijk toch eerder open dan 20-01-2021.

Mijn Kerstvakantie was reeds gepland van 22-12-2020 t/m 05-01-2021; in deze tijdsperiode worden geen oproepen behandeld maar vanaf
06-01-2021
ben ik weer volledig ter uwer beschikking.

Ingeplande afspraken in januari blijven staan. Ik neem persoonlijk contact met u op indien deze verplaatst zou moeten worden.
Indien u alvast als nieuwe patiënt een afspraak wilt inplannen dan kan dat door invullen van het contactformulier via de website ofwel een email sturen naar info@acupunctuurmcj.nl of u heeft vragen dan kunt u mij gerust mailen naar hetzelfde adres.

Mochten er eerder dan 19-01-2021 veranderingen optreden (bvb.het eerder opstarten van de praktijk) dan wordt u hiervan tijdig verwittigd.
Mij rest u te danken voor uw vertrouwen in mijn praktijk in 2020 en wens u allen mooie warme kerstdagen toe en voor 2021:veerkracht, verbinding, mooie inzichten, liefde en last but not least: een goede gezondheid.

Tel: 06-54384633
E-mail: info@acupunctuurmcj.nl
Whatsapp: 06-54384633

 

 

Update: 15 mei 2020De praktijk gaat terug open op maandag 18 mei 2020. In de lockdown van de Covid-periode heb ik niet stil gezeten.
In mijn ruime praktijk zijn de RIVM-aanbevelingen opgevolgd teneinde de patiënten op een veilige verantwoorde en kwalitatieve manier te kunnen behandelen.

Indien u zich als nieuwe patiënt wenst aan te melden; geen probleem dat is mogelijk via contactformulier van mijn website of dagelijks telefonisch tussen 20.00 uur en 21.00 uur.

Vóór uw betreffende afspraak ontvangt u per mail een infektiepreventiebeleid van mijn praktijk alsook een Controle Triage-lijst.
Leest u deze aandachtig! Heeft u vragen of wenst u informatie ivm. de mogelijkheden van mijn praktijk;bel,mail of sms;

Tel: 06-54384633
E-mail: info@acupunctuurmcj.nl
Whatsapp: 06-54384633

Ik ben er weer voor u.


LAAT ONS GOED VOOR ELKAAR ZORGEN
Uw therapeute,
Marie-Claire Janssens
 

Update: 29 april 2020
 

Beste patiënten,

Naar aanleiding van de persconferentie van 21 april jl.is verlenging van de sluitingsduur van mijn praktijk een must. Dit houdt in dat mijn praktijk gesloten blijft tot 20 mei. Versoepeling van de maatregelen vóór 20 mei zou tot de mogelijkheden kunnen behoren en indien dat zo is waardoor mijn praktijk eerder kan geopend worden dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld via de website.


Heeft u vragen of wenst u mij te spreken dan blijf ik voor u bereikbaar:

Tel: 06-54384633
E-mail: info@acupunctuurmcj.nl
Whatsapp: 06-54384633

Voor iedereen is dit een moeilijke tijd en ik wens daarom iedereen veel sterkte en volharding. Draag zorg voor uzelf en voor elkaar.

Samen
komen we er doorheen.

Marie-Claire

 
 

 
Update: 7 april 2020
 

Beste patiënten,

De verscherpte maatregelen van het kabinet blijven in ieder geval van kracht tot en met 28 april 2020.

Dit betekent dat de praktijk tot die tijd gesloten blijft. Dit om de veiligheid van u en mijzelf te kunnen garanderen. Ik blijf de maatregelen uiteraard opvolgen en hoop u zo vlug mogelijk weer van dienst kunnen zijn.

Heeft u vragen of wenst u mij te spreken dan blijf ik voor u bereikbaar:

Tel: 06-54384633
E-mail: info@acupunctuurmcj.nl
Whatsapp: 06-54384633

(met deze update, vervallen de eerder genoemde statussen, deze staan enkel zichtbaar voor een completere weergave van onze maatregelen die wij ingezet hebben).

 

ZORG VOOR ELKAAR EN BE SAFE !

 
Marie-Claire
 

 
Update: 19 maart 2020
 

Beste patiënten,

Gezien de snelle ontwikkeling rond het coronavirus en vooral uit bescherming van mijn patiënten heb ik besloten om mijn praktijk te sluiten met ingang van 16 maart 2020 tot 6 april 2020 en evt. tot nader order.

Mocht u vragen hebben of producten uit de praktijk nodig hebben dan kunt u mij steeds bereiken via tel,of sms of mail.


Uw gezondheid staat bij mij voorop en SAMEN kunnen we de verspreiding van dit virus beperken.

 
 
 
 
 
Praktijk Acupunctuur Marie-Claire Janssens